Alternativ behandling

Skrevet d. af

Det hele handler om: hvordan mennesker kan opnå kontakt med heste og naturen og dermed være med til at skabe forandringer i livsstil og kropsoplevelser – hverdagen bliver mindre ego centreret, vores bevidsthed bliver rettet mod kroppen. Vi kan ikke snyde hesten den spejler vores krop og hele psykiske tilstand, derfor er vi nød til at tage det alvorligt. Kroppen har altid ret, den fortæller når noget er godt og skidt for os, ved ridning kommer der så den ekstra forandring ind. Når vi har ansvaret overfor hvordan vi selv har det i kroppen og – hvordan hesten har det i sin krop og system.

Vi skaber en refleksion imellem vores egne dejlige oplevelser i kroppen og vores svage oplevelser, skyggesiderne. Det kommer i svingninger med vejrtrækningen som igen er hjulpet af hestens kropslige natur, styrker og svagheder.

Lavender flowers as background

Hvert menneske har sin kropsoplevelse, det er derfor kun hvis vi laver arbejdet selv, at vi kommer videre. Kun der kan vejrtrækningen strømme frit og ubesværet og sætte rytteren i en oplevelse af at være i kontakt med sig selv og hesten. Det kan føles som vibrationer i brystet. Det kan føles som en varme i bækkenet. Det kan handle om afspænding. Frigørelse af energi: de spændte muskler kræver energi og når de afspændes, frigøres energi. Samtidig med den fysiske reaktion på åbning af sindet og opmærksomheden på kroppen sker der en udvikling af intuitionen. Når man lytter indefter forstærkes evnen til at lytte på alle planer. Således skærpes følsomheden overfor kroppen signaler og dermed evnen til at mærke hvad der gør en godt og ondt.

Hvem er jeg:  Jeg er en kvinde på 41 år. Uddannet healer tilbage i 2001 og har arbejdet med dette siden de sidste 4 år med ejet firma.

Jeg er uddannet psykoterapeut, jeg har en master i familie og parterapi. Jeg har arbejdet 14 år i transportbranchen som kørselsdisponent, og med alle administrative opgaver, har arbejdet med regnskaber gennem 20 år. Kontoruddannelse ved Hanstholm Kommune i 1992. Har arbejdet i salgsstald med heste, som handicaphjælper i ride fysioterapi ved Hundborg Rideklub. Samt undervist børn i ridning hos Nordthy Rideklub samt har arbejdet med alm. staldarbejde i hestestald.