Bars kursus den 28 September  kl. 09.00 – 18.00

Skrevet d. af

Access Bars v/ Hanne Sowinski og Dorthe Duelund

Lush forest
Nu med fokus for at skabe det liv du ønsker, at få dine drømme opfyldt og leve det liv du fortjener.
BARS er en behandlingsform som nulstiller din indre uro og giver dig muligheden for at bygge det liv op du ønsker. Giver dig en afspænding, som du sjældent har prøvet.
Er du lykkelig, glad, begejstret hver dag? Hvis ikke! kunne du tænke dig, at komme i kontakt med denne glæde og begejstring igen – at være begejstret blot over livet og alle de muligheder vi har BARS er et vidunderligt redskab til at løsne gamle forviklinger på alle planer og i alle områder af livet – hurtigt, kærligt, nærende og effektivt. Som en flaskerenser slettes dybe spor i hjernen via et let tryk på de forskellige Barrer – blokering. Denne frigørelse giver mulighed for nye livsveje og for muligheden for at finde os selv i vores grundessens. For hvem er vi egentlige, når alle de andres domme og spor er fjernet fra vort sind? Alt er energi, vore tanker, vore følelser og vore underbevidste beslutninger, som vi lever vort daglige liv ud fra.
Nyheden i dette er du faktisk selv kan gøre noget, for at forandre dit liv – lige meget om det er selvværd eller økonomien – jobbet der er problemet, ring og hør hvordan. BARS er hjælp til selvhjælp – ta en ven med og hjælp hinanden, så er du fri af at købe dyre behandlinger, men blot nyde en vens hjælp. Du får det er svarer til 4 behandlinger på kursuset – en behandlings normal pris ligger på 750 kr. så hurtigt er din kursusafgift tjent ind.

I denne nye manual ligger også PSTD- taumebehandling i programmet – så nu også med behandling, der virkelig støtter denne proces til at blive fri af vores udfordringer.

– En bars-behandling arbejder med 32 punkter på vores hoved, som, når de bliver berørt, skaber en afslapning i både kroppen og i hovedet. Hvert af de 32 punkter repræsenterer et område i vores liv, f.eks. tristhed, glæde, penge, kontrol osv. Når punkterne berøres, og Bars aktiveres, er det, som om alle bekymringer og fastlåste synspunkter omkring det pågældende område giver slip. Du kan se dit liv fra en ny vinkel og får mulighed for at skabe den forandring, du måske altid har ønsket, men ikke formået at få til at ske.

Bars kan sammenlignes med en virus i en computer. Når Bars aktiveres, ødelægges alle de dårlige “programmer”. Gamle beslutninger, fastlåste meninger og negative historier, som man er vokset fra for længst, opløses og forsvinder. Den låste energi på pågældende område bliver sat fri. Man får simpelthen mere energi, mange oplever det som en følelse af større frihed og lethed.

Uanset om man vil udvikle sin forretning eller sit ægteskab, er stresset, angst eller afhængig af et eller andet, om det er børn og unge med selvværd- og skoleproblemer eller mennesker med ADHD eller ADHD symptomer… Det er min erfaring, at de alle har glæde af Bars.

Bars gør forandring let og sjov.

Pris for en hel dag er 2250 kr. og halvpris for 16-18 år og børn er gratis med.

Kontakt Hanne Sowinski tel: 21 72 24 94 www.Reikicenterthy.dk