Healing

Skrevet d. af

Reconnective Healing

Er electromagnetiske vibrationer.  Det vi i daglig tale kalder ikke synligt lys.  Vibrationerne skaber harmoni både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Verden over har mennesker oplevet fantastiske resultater og helbredelser for sygdomme som kræft, gigt, fibromyalgi samt skæve kroppe.

Reconnective Healing er healingsfrekvenser, der er højest effektive og videnskabeligt veldokumenteret.

Forskere og fagfolk i sundhedsverdenen måber over resultaterne.
Videnskabeligt kan de måle energifrekvenserne og deres effekt
men de har stadig ikke fundet ud af  præcis, hvordan det lader sig gøre. De kan blot  konstatere, at der aldrig før er  målt healingsfrekvenser af denne type.
Reconnective Healing er at modtage lys, energi og informationer. Healingsenergien strømmer fra et energifelt, der er overalt, inden i os, og omkring os. Som healer er min rolle at være katalysator for healing og at være observator af det, der finder sted. energien er fuld af informationer, der er pakket ind i kvanter af lys.

Lavender flowers as background

Hvad er Reiki Healing?

Reiki betyder Den Universelle Livsenergi og er en årtusinde gammel Japansk helbredelsesmetode, som virker gennem overførsel af livsenergi, der kanaliseres fra det elektromagnetiske flet gennem behandlerens hænder til modtageren.

Reiki helbreder både fysiske og psykiske sygdomme, som opstår i vores psyke og fysik, den går ind og åbner for alle vores blokeringer, så energien igen kan flyde frit. Energien flyder selv hen hvor der er brug for den, renser kroppen for affaldsstoffer og genopretter energibalancen.

Reiki kan på ingen måde forvolde skade på modtageren, da kroppen selv siger fra når den har modtaget en passende mængde energi. Behandleren bliver ikke tømt for energi, da man selv er en kanal og selv tager hvad man har brug for på vejen.

Vi udsætter vores krop for mange forskellige belastninger og stress i dagligdagen og derfor kommer kroppen i underskud af energi og mister sin evne til at genvinde sin balance og sygdomme opstår.

Healing er energi

Du kan modtage en healing hjemmefra,  på arbejdet, eller hvor det passer dig uden  at være fysisk sammen med mig.

Energien i healing virker uafhængig af tid og sted.

Healing på afstand kan være svært  at begribe for os mennesker,  der er vandt til at tænke på verden,  som den beskrives i en lærebog  om klassisk fysik.

Men hvis vi stikker næsen ned  i en bog om kvantefysik  så virker healing og fjernhealing
ikke længere så mystisk.

Healing udføres på:

  • Mennesker i alle aldre
  • Heste af alle racer
  • Hunde af alle racer

Healing modvirker problemer såsom:

  • Hovedpine
  • Rygproblemer
  • Depression, sorg og stress
  • Bivirkninger af kræftbehandling.