Om os

Skrevet d. af

Ideen til dette Center er kommet gennem mine mange årlige arbejde med Reiki – livsenergi. Det er et kald at lave et sted for indre udvikling og på den vej vække folk til at lytte til det indre i stedet altid at leve i det ydre liv.

Dette giver mig inspiration i det daglige liv og virke, bruger det i alt hvad jeg laver – Reiki er en del af mig som jeg har stor respekt for og er yderst taknemmelig overfor mine fantastiske læremestre: Hanne Fritzbøger og Christian Dam. De har lært mig meget om livets indsigter.

Lavender flowers as background

Deres viden og indsigter har givet mig inspiration til at gå videre og er nu blevet Psykoterapeut på Human Edication Group (Heg) her har min lærer: David Br Camacho bl.a. været en inspiration kilde til at blive endnu bedre til at lave et godt stykke terapiarbejde, her lærer man at udvikle sig fra Hvad man er til Hvem man er, og i denne proces har jeg fået meget med videre til brug i mit liv. Den sidste del af uddannelse har givet mig en mastergrad i Par og Familieterapi samt speciale i rideterapi.

Hestene og dyrene hører med i mit liv, det at kunne tale med dyrene har været en del af mit liv siden jeg var barn, men også viden til at behandle dyr med respekt har været en stor del af mit liv, og jeg lærer stadig mere og mere om dyrene.

At lave et center bygget op med så mange forskellige moduler er et spændende stykke arbejde, med hesten som midtpunkt og terapi og healing som redskaber, bliver Reiki Center Thy, et oplevelsesorienteret helheds terapeutisk retreat sted.